Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Edirne merkez, Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerini kapsayan Bölge Danışma Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, partilerinin Edirne'deki oy oranının yüzde 38,6 olduğunu belirtti. CHP'nin oy oranının yüzde 43,7 olduğunu kaydeden Müezzinoğlu, "Edirne'de uçağın burnunu kaldırdık. İnşallah yerel seçimleri de kazanacağız" dedi.
AKP'nin Süloğlu ve Lalapaşa ilçelerini kapsayan Bölge Danışma Meclisi parti binasında yapıldı. Milletvekili Müezzinoğlu'nun yanı sıra İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük ve Milletvekili Adayı Tuna Bekleviç'in katıldığı toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi.
MÜEZZİNOĞLU: EDİRNE'DE UÇAĞIN BURNUNU KALDIRDIK
Toplantıda konuşan Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, özel bir anket firmasının yaptığı sonuçları açıkladı. Ankete göre CHP'nin Edirne'de yüzde 43,7 MHP'nin ise yüzde 11,8 oy ortalamasının olduğunu belirten Müezzinooğlu, kendi oylarının ise yüzde 38,6 olduğunu söyledi. Konuşmasında CHP'yi eleştiren Müezzinooğlu, "Onlar daha uçağı kaldıramıyor partiyi nasıl kaldıracaklar. Rabbim onların yardımcısı olsun. Biz Edirne'de uçağın burnunu kaldırdık. İnşallah yerel seçimleri de kazanacağız" diye konuştu.
İl Başkanı Avukat Müjdat Kahve ise partilerinin Türkiye genelindeki oyunun yüzde 54 olduğunu kaydetti. Bu oranı Edirne geneline de yaymak için çalışacaklarını ifade eden Kahve, "Yüzde 54'lük oy bize şımarma değil, daha fazla çalışma sorumluluğu yükledi. Biz de Edirne'de üye ve sandık bazlı çalışarak Edirne'de de iktidar olacağız" dedi.
Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Edirne'ye olan ilgisinden bahsederek, "Bizler, çıkar birliği yapanların değil, millete hizmet etme sevdasında olanların partisiyiz" dedi.
Konuşmaların ardından partiye katılanlara rozetleri takıldı. Oluşturulan divanın başkanlığına Bahaddin Özbulut, başkan yardımcılığına Gönül İşcan, üyeliklere ise Remzi Yörük ve Kevser Sezginer getirilirken toplantının geri aklan kısmı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
(ORA)

19.01.2013 14:50:56 TSI

Editör: Wan Haber