Gıda Tarım ve Hayvancılık Kütahya İl Müdürü Halil Yorulmaz, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz'ın Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u ziyaretlerinde Pazarlar İlçesindeki tarım ve hayvancılık alanında yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.
Pazarlar İlçesinin nüfusunun küçük ama tarım alanında büyük yatırımları olan bir ilçe olduğunu belirten Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz, "Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un bizlere göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederim. Pazarlar İlçemizin tarım ve hayvancılık alanlarında her türlü desteği vereceğiz. Pazarlar nüfus küçük ama tarım alanında geleceği parlak bir ilçe konumundadır. Bizler bu çerçeveden bakıyoruz. İlçenin tarım alanında kalkınması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz'ın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz'ın ziyareti bizleri son derece memnun etti. İlçemizde tarım ve hayvancılık alanında yapılacak yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğündeki teknik elemanların bürokrasi içinde kaybolmasını istemiyoruz. Teknik personeli sahada görmek istiyoruz. İlçemizin sulu tarıma geçtiği şu günlerde ilçe müdürlüğümüzün teknik elamanlarına daha çok ihtiyacımız var. Ayrıcı İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde Ziraat Mühendislerinde bulunmasını istiyoruz. İlçemize yakışır bir ilçe müdürlük binasının yapılması için de belediye olarak her türlü destek vermeye hazırız" dedi.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Halil Yorulmaz'a günün anısına plaket takdim etti.
(MB-EFE)

29.01.2013 18:12:03 TSI

Editör: Wan Haber