Geçtiğimiz pazartesi günü kaza yapan Kayaboğazı İlkokulu öğretmenlerini okullarında ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundu. Ziyarette okul müdürü Abidin Kiyat’tan öğretmenlerin durumu hakkında bilgi alan Taş, öğretmenlerle de bir araya gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Taş, “Yapmış olduğunuz kaza bizi çok korkuttu. Önemli bir şey olmadığını görmek bizi sevindirdi. Geldik gördük çok şükür, öğretmenlerimizin sağlık durumunun iyi olduğu öğrendik. Kendilerine geçmiş olsun demek için öğretmenlerimizi okullarında ziyaret ettik. Eğitim ve öğretimin aksamadan devam ettiği, öğretmenlerimizin moral ve motivasyonlarının iyi olduğunu görmek bizi mutlu etti’’ diye konuştu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan Şahin ise, öğretmenlere ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunarak, “Sizi en iyi anlayanlardan biri de benim. Bildiğiniz gibi bende ilçeden Van merkezine geliş gidiş yapıyorum. Zaman zaman bizler de bu risklerle karşı karşıya geliyoruz. Kaza yaptığınızı öğrendiğimizde yoldaydık, çok endişelendik. Okul müdürünüzü arayıp durumunuz hakkında bilgi aldık. Sizlerin kazayı hafif sıyrıklarla atlattığınızı söyledi. Buna sevindik. Allah beterinden korusun” dedi.

Öğretmenler ise, Milli Eğitim Müdürü Taş ve idarecilerin kendilerine göstermiş oldukları ilgiden memnun olduklarını belirterek; öğrencilerine ve okullarına kavuştukları için mutlu olduklarını ifade ettiler.

MÜDÜR TAŞ'TAN ÖĞRETMENLERE 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

MÜDÜR TAŞ'TAN ÖĞRETMENLERE 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

MÜDÜR TAŞ'TAN ÖĞRETMENLERE 'GEÇMİŞ OLSUN' ZİYARETİ

Editör: Wan Haber