Liseler arası güreş müsabakalarında il üçünsücü olan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Güreş Takımı, okul yönetimi ve okul aile birliğinin yöneticileriyle kahvaltına buluştu.
Sporcular, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Yıldız, Dernek Muhasibi Mustafa Kalaycı, Okul Müdürü Ömer Bayram, Müdür Baş Yardımıcısı Bedirhan Kaya, Müdür Yardımcısı Mehmet Akçay ve güreş takımının yetkililerinin katıldığı kahvaltıda, bir yıl sonra yapılacak olan müsabakalarda il birinciliği sözü verdiler.
Okul Müdürü Ömer Bayram, güreşin, Peygamber Efendimizin insanlara tavsiye ettiği sporlardan birisi olduğunu kaydetti. Bayram, "Güreş takımımız kısa bir süre önce kurulmasına rağmen il üçünlüğü gibi önemli bir derece elde etti. Bu büyük bir başarıdır. Öğrencilerimiz, okulumuzun adını güreş dalında da ismini duyurdu. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum" diye konuştu.
Güreş Takımın sporcuları Cihan Dinler, Ahmet Sarıtaş, Emre Çubuk, Muhammet Ali Aydın, İsmail Tamsoy, Burak Osman Gülseven, Ramazan Kalkan ve İsa Baksi, başarılı olmaları için kendilerine her türlü imkan sağlayan okul yönetimi ve okul aile birliği yetkililerine teşekkür ettiler.
(EFE)

17.01.2013 13:42:57 TSI

Editör: Wan Haber