Kırşehir'in Mucur İlçesi Şehit Astsubay Sedat Mert Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri okumayı öğrendiklerini düzenledikleri programla gösterdiler.
Mucur İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonunda okumaya başlamalarını şölen haline dönüştüren 1/B sınıfı öğrencileri ilgi odağı oldu. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Ali Aydemir yaptı.
Programa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Fıkırkoca, Öğretmen Mustafa Yarım ile birlikte öğrenci velileri katıldı.
Okul Müdürü Ali Aydemir, "Öğrencilerle, öğrenci velileriyle ve okul idaresi ile kurulan başarılı diyalog sonucunda çalışmalar oluşuyor. Okuma ve yazmayı öğrenen öğrencilerin şiirler okuması, sunuculuğu başarı ile yapmaları, renkleri tanıtmaları velileri ve bizi gururlandırdı. Sahnede çok rahat etmeleri verilen görevleri layıkıyla yapmaları gurur verici birer hareket. Dayanışmanın, programlı çalışmanın, özverinin olduğu bir yerde başarı çabuk yakalanır. Okumanın kıvamına gelmiş bir öğrenciyi bekletmenin bir anlamı yok, onlar doldurulacak vazodan çok, ateşlenecek füze gibidirler. Geleceğe şimdiden hazır olan öğrencilerini yetişmesinde büyük payı olan öğretmen Mustafa Yarım'ı, öğrencileri ve siz velileri candan kutlarım. Ülkemizin geleceğini bunlar şekillendirecekler." ifadelerini kullandı.
(MÇ-AEK-SK)

29.12.2012 12:36:25 TSI

Editör: Wan Haber