İçişçileri Bakanlığı görevine getirilen Mardin Milletvekili Muammer Güler'in Mardin'de yaşayan halası Nebahat Arıkan büyük sevinç yaşadı.
Mardin'de Muammer Güler'in sütkardeşi olan ve halasının damadı Bülent Dizdaroğlu'nun yanında yaşayan 65 yaşındaki Nebahat Arıkan, yeğeni Muammer Güler'in bakan seçilmesi için Allah'a çok dua ettiğini söyledi. Kedileri için bir sürpriz olduğunu belirten Arıkan, "Aslında bu sürprizi daha önce bekliyordum. Bakan olacağını biliyordum. Allah onu muvaffak olsun. Muammer bey çok dürüst bir insandır. Çok çalışkan ve başarılı bir insandır. Kendisinden büyük şeyler Kendisinden Türkiye için büyük hizmetler bekliyoruz. Türkiye'de huzur ve barışın tesisi için hizmetler bekliyoruz. Muammer beyin en küçük halasıyım. 3 yaşında ailesi ile birlikte Ankara'ya yerleştiler. İnşallah Türkiye için hayırlı olur" dedi.
Muammer Güler'in sütkardeşi olan Bülent Dizdaroğlu ise, bugün mutlu bir sürpriz yaşadıklarını belirterek, Muammer beyin bakan olması için çok dua ettiklerini söyledi. Dizdaroğlu, "Memleketimiz için faydalı ve hayırlı olmasını diliyorum. Muammer bey Türkiye'nin yetiştirdiği çok önemli bir şahsiyettir."
Dayısının bakan olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Veysel Dizdaroğlu da, dayısının bakan olması kendisini mutlu ettiğini söyledi.
(MA-YHY-Y)

24.01.2013 21:53:15 TSI

Editör: Wan Haber