Sanko Holding'in iş makinaları sektöründeki şirketi Sanko Makina tarafından MST markası ile üretilen kazıcı yükleyici ve teleskobik forklift, Polonya'daki BUDMA 2013 Uluslararası İnşaat Makinaları ve Malzemeleri Fuarı'nda tanıtıldı.
Sanko Makina'nın milli katılım kapsamında yer aldığı Polonya'daki fuar kapalı alanda düzenlendi. Sanko Makina standında MST markası ile üretilen MS544 Plus kazıcı yükleyici ve ST 7.40 teleskobik forklift sergilendi. Firmanın standı başta Polonya firmaları olmak üzere Letonya, Estonya, Almanya ve Rusya'dan gelen son tüketiciler ve firma temsilcilerince ziyaret edildi. Son kullanıcılar ve firma temsilcileri, yoğun ilgi gösterdikleri MST marka iş makinaları konusunda bilgilendirildi ve Polonya bayisine yönlendirildi.
BUDMA 2013 fuarındaki Sanko Makina standını, Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Yusuf Ziya Özcan ve Varşova Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Koray Akgüloğlu da ziyaret etti. MST İhracat Müdürü Ersin Fesli, Büyükelçi Özcan ve Başmüşavir Akgüloğlu'nu sergilenen makinalar konusunda bilgilendirdi. Polonya televizyon kanalı "TVP Poznan" ve magazin dergisi "TVP Poznan Magazyn Targowny" ekibi de Sanko Makina standında çekim yaptı ve MST İhracat Müdürü Ersin Fesli'den Sanko Makina ve sergilenen iş makinalarına ilişkin bilgi aldı.
Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.
(MDC-MO-CC-E)

18.02.2013 10:42:25 TSI

Editör: Wan Haber