Muğla'nın Fethiye ilçesinde, karşıdan karşıya koşarak geçen genç kıza motosiklet çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan arkadaşı çevreye savrulurken genç kızda bulunduğu yerde yere düştü. Bu çarpma anı bir esnafın güvenlik kameralarına saniye, saniye yansıdı.
Edinilen bilgilere göre Fethiye'de ehliyetsiz sürücü İlyas Morkaya(19), yolun karşısına geçen Dilek Küçük'e (21) motosikleti ile çarptı. Kazada karşıdan karşıya koşarak geçmekte olan Dilek Küçük yaralanıp yere düşerken motosikletteki iki kişi çevreye savruldu. Kazada yaralananlara çevredeki esnaflar yardıma koştu. Bu kaza anı bir esnafın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Fethiye'deki bu Kaza, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde saat 08.05 sıralarında meydana geldi. Koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan Dilek Küçük'e başında kask bulunan sürücü İlyas Morkaya'nın kullandığı 48 HU 010 plakalı motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Dilek Küçük, düştüğü yerde hareketsiz kaldı. Yolun sol tarafına kaldırıma çarparak devrilen motosikletin sürücüsü İlyas Morkaya, düşerek yaralanırken, arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı kazayı yara almadan atlattı.
Kaza yerine koşanlar 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. İlk müdahaleleri olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan yaralılar ambulanslarla Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. müşahade altına alınan yaralılar daha sonra taburcu edildiler. Kaza ile ilgili soruşturmayı emniyet müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdi. Kaza anındaki dikkatsizlikler bir güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.
(MY-MB-İK)

30.01.2013 14:10:20 TSI

Editör: Wan Haber