Kütahya'nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi "Sera Kütahya" Moskova'nın Şifresi-Temel Filmi'nin özel gösterimine ev sahipliği yaptı. Alper Kul ve Aslıhan Güner'in başrollerini paylaştığı, Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay gibi önemli isimlerin yer aldığı "Moskova'nın Şifresi-Temel" filmi oyuncuları Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen özel gösterim ile hayranlarıyla buluştu.
Sümela'nın Şifresi-Temel filminin devamı niteliğindeki "Moskova'nın Şifresi-Temel" filminin Kütahya'daki özel gösterimi Sera Kütahya Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşti. Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı, başrollerini Alper Kul ve Aslıhan Güner'in paylaştığı Moskova'nın Şifresi Temel Filmi oyuncuları Sera Kütahya'da hayranlarıyla bir araya geldi.
Moskova'nın Şifresi-Temel filmi oyuncuları, Ağustos ayında ziyaretçilerine kapılarını açan Kütahya'nın en önemli buluşma merkezi Sera Kütahya'da filmin özel gösterimi kapsamında düzenlenen imza töreni ile hayranlarıyla buluştu. İmza töreni ile başlayan özel gösterime başrol oyuncularının yanı sıra Salih Kalyon, Ruhi Sarı, Çetin Altay, İsmail Alper Kul, Yönetmen Adem Kılıç da katıldı.
İlk etabı Rusya'nın başkenti Moskova'da çekilen ve Trabzon'a uzanan, bolca güldürü vadeden yanlışlıklar komedyasının anlatıldığı film ve oyuncular izleyicilerden tam not aldı. İzleyiciler, beyaz perdede izledikleri ve hayran oldukları oyuncular ile aynı sıraları paylaşma imkânı yakalayarak filmi onlarla birlikte seyretmenin keyfini yaşadı. Kahkahanın eksik olmadığı filmde oyuncular da esprileri ile geceye renk kattı.
(EFE-

10.12.2012 13:42:29 TSI

Editör: Wan Haber