Kasım ayında gösterime giren bir filmin özel gösterimi, İzmir Optimum AVM'de gerçekleştirildi.
Senarist Yılmaz Okumuş'un kaleme aldığı, Adem Kılıç'ın yönettiği Karadenizli Temel'in Moskova macerasını anlatan "Moskova'nın Şifresi: Temel" filminin İzmir özel gösterimi izleyicilerin ilgisiyle karşılandı. Filmin oyuncuları gösterim öncesi sevenleriyle gerçekleştirdikleri sohbette, "Sümela'nın Şifresi: Temel" filminin başarılı olmasından dolayı "Moskova'nın Şifresi: Temel" filminden de beklentileri büyük olduğu için strese girdiklerini ifade ederek, şu an en keyifli anlarını yaşadıklarını belirtti. Filmin çekim aşamasında yaşadıkları ilginç ve esprili olayları da sevenleriyle paylaşan ekip, çeşitli şehirlerde imza törenlerine katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Filmin başrol oyuncularından Alper Kul, "İnsanların çocukları ile gidebileceği bir filme imza attık. Çok Temel fıkrası anlattım ama bir gün böyle bir film çekeceğim hiç aklıma gelmezdi" dedi.
İmza töreni sonrası oyuncular ve davetliler, çekimlerinin bir bölümü Rusya'da yapılan ve Moskova'dan Trabzon'a uzanan hikaye boyunca yaşananları esprili bir dille anlatan filmi birlikte seyretti.
(AH-HO-Y)

10.12.2012 17:55:51 TSI

Editör: Wan Haber