İnsan için en değerli varlık olan sağlık, kaybedilmeden değeri tam olarak bilinemeyen bir zenginliktir. Sağlıksız bir hayat çiledir, mutsuzluktur. Oysa sağlıklı bir insan, dünyanın en kıymetli hazinesine sahiptir. Nasıl bir hazineye sahip çıkmak, korumak gerekiyorsa sağlığımızı korumak, sağlığımızın değerini bilmek gerekir. Atılan okun geri gelmeyeceği gibi sağlığını kaybeden bir insanın da sağlığı geri gelmeyebilir.

Hayat şartlarının zorluğundan çoğu insan sağlığını ikinci plana atmakta, para kazanmaya önem vermektedir. Ünlü bir vecize tam da bu durumu özetlemektedir: " İnsanlar para kazanmak için sağlıklarını kaybetmektedir. Daha sonra ise sağlıklarını kazanmak için kazandıkları parayı harcamaktadır." Bu vecizedeki dramatik insanlardan olmamak için önceliğimiz sağlık olmalıdır. Alternatif sağlık hizmetleri sunan , birçok yeni teknik ve yöntemlerle sağlık alanına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.

Monalisa Touch Ne Yapar?

Dünyanın birçok yerinde hizmet veren ve kadınlara yönelik hizmet veren alternatif bir sağlık kuruluşudur. Bu sağlık biriminde kadınların vajinal hastalıkları, vajina etkileri, dokuları üzerinde çalışılmaktadır. Hasta mahremiyetinin ön planda olduğu Monalisa Touch ile birçok kadın vajinal rahatsızlıklarından kurtulmuştur. Kelime anlamı "dokunuş, dokunma" olan touch, kadınların vajinal doku hisselerine yönelik çalışmaları ifade etmektedir.

Menopoza giren kadınların isteği doğrultusunda bu durum ortadan kaldırılmaktadır. Yine vajinal hislerini kaybetmiş, bu konuda ciddi rahatsızlıkları olan birçok Bayan ile eski sağlıklarına kavuşmuştur. Cinsel ilişki anında bir şey hissetmeyen, partneri tarafından dışlanan kâbus yaşayan dünya genelinde birçok kadın bu tedavi yöntemi ile sorunlarından kurtulmuştur.

Monalisa Touch Güvenilir Mi?

Alanında uzman doktor, hemşire ve sağlık personelinden oluşan ve dünya çapında bilinen, her türlü ulusal basında yer alan bir sağlık birimidir. Dünyanın birçok yerinde şubesi olan bu alternatif sağlık biriminde kadınların cinsel dünyasına ait fiziksel sorunlar ele alınmaktadır. Bu sorunların teşhisi, sorunların çözümü, psikolojik destek aşamalarından oluşan sağlık destek anlayışı ile birçok kadın sağlıklarına tekrar kavuşmuştur. Toplum önünde hizmet sunan, tüzel kimliği bilinen Monalisa Touch, bu alanda markalaşmaya ve büyümeye devam etmektedir. Monalisa Touch güvenilir, modern bir alternatif sağlık hizmetidir. Detaylı bilgi almak için http://www.monalisadokunusu.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber