Türk rock müziğinin efsane grubu Moğollar, Küçükçekmece'de hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Türk rock müziğinin efsane grubu Moğollar, Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde dillere destan bir konser verdi. Grup üyeleri ve efsane sanatçı Cahit Berkay'ın sahne performansı beğenildi.
Anadolu pop olarak isimlendirdikleri müzik tarzıyla ulusal ve uluslararası arenada pek çok başarıya imza atan grubun verdiği konsere Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da katıldı. Konsere ilgi gösteren Küçükçekmeceliler, salonu tıklım tıklım doldururken bir kısmı konseri ayakta izledi.

CEM KARACA VE BARIŞ MANÇO ANILDI
İki saat süren konserde grup üyeleri; Engin Yörükoğlu, Taner Öngür, Serhat Ersöz, Emrah Karaca, Kemal Küçükbakkal ve usta sanatçı Cahit Berkay'ın sahne performansı ilgiyle izlendi. 44 yıllık efsane Moğollar grubu konserde, usta isimler Cem Karaca ve Barış Manço'yu şarkılarıyla andı. Grup, konserde Türk sinemasında pek çok filmin müziğine imza atan Cahit Berkay'a ait "Selvi Boylum Al Yazmalım'', ''Devlerin Aşkı'', ''Dila Hatun'' gibi efsane filmlerin müziklerini de icra etti. Küçükçekmeceliler, Moğollar'ın icra ettiği şarkılara alkışlarla eşlik etti.
Konser sonunda grup adına bir konuşma yapan Cahit Berkay, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve konserde emeği geçen herkese teşekkür ederek, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Şubat ayında tekrar Küçükçekmece'ye konuk olacağını ifade etti.
(HÇ-ET-HO-Y)

14.01.2013 10:12:46 TSI

Editör: Wan Haber