Türkiye'nin en çok izlenilen yarışma programlarından birinde Mercedes marka bir araba kazanan  Demet Akalın, bugün aracın fotoğraflarını sosyal paylaşım ağı olan Instagram'da paylaştı. Arabasıyla birlikte poz veren Akalın, "Mersedesimiz"  yazdı ve olanlar oldu.

Kanal D’nin fenomen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’e yılbaşı özelde katılan ve finalde arabayı kazanan Demet Akalın, önce arabayı modifiye ettirmiş. Ünlü sanatçı bugün öğle saatlerinde ise Instagram’a fotoğrafı koyup yorum yapmıştı. Demet Akalın arabasının yanında poz verdi ve yorumda "Mersedesimiz" ifadesi yazdı. Ancak hatırlatalım "Mersedes değil, Mercedes"

Kanal D’de İlker Ayrık’ın başarılı sunumuyla ekranlara gelen Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler’de yılbaşı özel bölümüne katılan Okan Kurt-Demet Akalın çifti o zaman lüks otomobilin sahibi olmuştu. Hem de Mercedes…

MERSEDES DEĞİL MERCEDES O!

Demet Akalın, işte o arabanın fotoğrafını öğle saatlerinde sık sık kullandığı sosyal medya platformu Instagram’da paylaştı ve yanına da “Ben Bilmem Eşim Bilir’den kazandığımız Mersedesi sevgili Murat Eken abim baştan yarattmiss yikiliyooo” diye paylaşmıştı, keşke Mersedes’i Mercedes diye yazsaymış demesek içimizde ukte kalırdı.

Editör: Wan Haber