The Green Park Pendik Otel’de düzenlenen organizasyonun proje yönetmeni Çiler Çorbacı, seçkin isimlerden oluşan jüri heyetiyle birlikte şeffaf bir yarışma gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ünlü koreograf Ferhan Aral’ın hazırladığı birbirinden iddialı adayların podyumda kıyasıya yarıştığı gecede iş ve cemiyet hayatının tanınan isimlerinden oluşan jüride, Ahu Aysal, Turgay Kıran, Şahin Özer, Başak Gürsoy, Nalan Salur Aksoy, Perihan Akı, Deniz Erhan, Kayhan Türkoğlu, Meltem Banko, Öykü Çelik, Serhat Serbes, Arzu Erdem, Esra Nurel, Şahika Ercümen gibi isimler yer aldı.
Yarışmanın birincileri Gizem Gören ve Erhan Sobacı'ya taçlarını jüri heyeti başkanı Ahu Aysal ve Turgay Kıran verdi. Taç sponsoru Esra Nurel Mardin Yöresel adına ikinci Özge Özkan ve Görkem Yasavur'a ve Serbesler Kuyumculuk Mücevher Sponsoru Serhat Serbes ise üçüncü olan Melisa Şahin ve Mert Üzgeç'e taçlarını teslim etti. Proje başkanı Deniz Şaman, yarışma sonrası başta Ferhan Aral olmak üzere katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Proje yönetmenliğini üstlenen ve gecenin renkli isimlerinden Çiler Çorbacı, böylesine ciddi bir yarışmayı ilk kez olmasına rağmen başarıyla düzenlenmenin sırrını, jüri üyelerine ve ekip çalışmasına bağladığını kaydetti. Çorbacı, “Türk Moda Endüstrisi'nde bu yarışmalar sayesinde yeni bir sayfa açılacağını umut ediyorum. Ne yazık ki, tekstil sektörü ile el ele yürümesi gereken bu organizasyonlar, ülkemizde güvenirlilik konusunda köreltildiğinden ötürü birçok sıkıntı yaşadık. Fakat, bizim doğruluğumuza ve şeffaflığımıza duyulan güvenden ötürü başta Turgay Kıran ve Ahu Aysal olmak üzere tüm jüri üyelerine teşekkür ediyorum.

Ayrıca bize bu lisans desteğini veren RCA Global Başkanı Rasim Aydın'a da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: Wan Haber