MODEF fuarlarına ait yapılan tasarım yarışmasının sonucu belli oldu.
Konuyla alakalı bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı ve İfor Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, "Yılda 2 kez mobilya fuarları yapıyoruz. İç pazar için Nisan fuarını yaparken dış pazara yönelik ise Expo fuarlarını başarılı bir şekilde düzenliyoruz. 01-07 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan ve hazırlık çalışmaları İfor Şirketimiz tarafından başlatılan MODEF Nisan 2013 fuarı için kullanılacak tanıtım görselleri için bir yarışma tertip ettik" dedi.
Yarışmayı İnesmek kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında yaptıklarını ifade eden Aktaş, "İnesmek kurslarımız ilçe halkımız tarafından çok yoğun olarak kullanılıyor. Kimileri yeteneklerini ortaya koyuyor, kimileri de meslek öğreniyor. Bu seneki MODEF Nisan 2013 fuarlarında kullanılacak görseller için tasarım yarışması yaptık. Bu yarışma ile İnesmek kurslarının Bilgisayar Destekli Reklam ve Tasarım bölümünde eğitim gören öğrencileri tatlı bir rekabete sevk ettik. Yarışmamıza İnesmek'in dışında da kurumlardan tasarım istedik. Gönderilen tasarımları değerlendirildi ve yarışmamızın 1.'si İnesmek kurslarından Emre Kızılarslan oldu. Ben kardeşimizi kutluyoruz. Kardeşimize para ödülü taktim edeceğiz. Kendisini ve yarışmamıza katılanları tebrik ediyor ve yarışmamıza gönderdikleri birbirinden güzel tasarımlar için teşekkür ediyorum" dedi.
MOOEF Nisan 2013 fuarı için yapılan tasarım yarışmasında 1. olan eser; İfor tarafından yapılacak, davetiye, bilboard, totem, gazete reklamları, afiş ve katalog gibi tüm baskı ve görseller kullanılacak.
(YS)

09.01.2013 16:50:02 TSI

Editör: Wan Haber