Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.
Odanın faaliyet ve vizyonunu anlatan Taklacı, mobilya ve marangoz sektörünün ayağa kaldırılması için Akgül'den destek istedi. Yönetim kurulu üyeleri, sitelerin Mamak sınırları içinde kalan kısmında belediyenin iyi hizmet verdiğini belirtilerek Akgül'e teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgül, en kısa zamanda odayı ziyaret edeceğini belirterek, Siteler'e destek vermekten mutluluk duyacağını kaydetti.
Geçtiğimiz hafta Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası'nı ziyaret eden Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Siteler mobilyasının hak ettiği yeri en kısa sürede mutlaka alacağını belirterek, amaçlarının hükümetten aldıkları destekle Siteler'i, mobilyacılar ihtisas organize sanayi bölgesi haline getirmek olduğunu söylemişti. Yerel yöneticiler ile kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerinin siteler esnafının sorunlarına çözüm üretmesi konusundaki Vali Yüksel'in davet ve çağrılarına duyarsız kalmayacağını belirten Akgül, "Mobilyacılık sektörünün ayağa kaldırılması ve tanıtılması adına belediye olarak üzerimize ne düşerse yapmaya hazırız" dedi.
(BK-ÖZ-Y)

29.01.2013 12:14:11 TSI

Editör: Wan Haber