Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi'nin 2012-2013 dönemi Şube Çalışma Programı hakkında detaylı bilgi verildi ve kurumlarla yapılan çalışmalar görüşüldü. Ziyarete Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yardımcısı Özkan Er, Sekreter Üye Gökhan Koskos, Sayman Üye Aycan Türkel, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Nüzhet Altuniç, Şube Müdürü Kadir Serkan Atılgan, Teknik Görevli Soner Akyıldız ve Basın-Yayın Sorumlusu Onur Düzovalı Katıldı.
Ziyaretle ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, yapılan şube ve temsilcilik danışma kurulları sonucu oluşan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube 2012-2013 Çalışma Programı doğrultusunda ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ederek birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalıştıklarını, üniversiteler ile imalat sanayinin bir araya gelebilmesi için çalışmalar sürdürdüklerini, üniversitelerde eğitim görmekte olan öğrencilerin mesleki eğitim süreçlerine katkı koyabilmek için projeler ürettiklerini, ilde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan Başarı Üniversitesi ile de ortak çalışmalar yapmak arzusunda olduklarını söyledi.
(SAM-SLH-Y)

06.12.2012 17:06:12 TSI

Editör: Wan Haber