Yeni yılın son gününde öğrencileri okul hayatına daha iyi motive etmek ve diğer okullara örnek teşkil etmek amacıyla böyle bir eğlencenin düzenlendiğini belirten Okul Müdürü yardımcısı Esin Kulaç, eğlencenin daha önce belirlenmiş bir karar olduğunu söyledi. Velilerin sınıflarda öğrenciler için bir doğum günü etkinliği düzenlenmesini istediklerini ancak bunun öğrenciler açısından uyumsuzluğa neden olabileceğini ifade eden Kulaç, “Yapacağımız etkinliğe tüm öğrencilerimizin katılması amacı ile yeni bir yıla girerken yeni bir yaşı da beraber kutlayalım istedik. Düzenlediğimiz bu etkinliğin tüm öğrencilerimiz için eğlenceli olduğunu düşünüyoruz. Sloganımız da 'Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Yaş' oldu. 2013 yılının tüm öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz” dedi.


Okul öğretmenlerinden Emine Bozkurt ise, etkinlik için tüm öğretmen ve öğrencilerin günler öncesinden hazırlık yaptıklarını belirterek, “Bugün için halat çekmece, çuval oyunu, yoğurt yemece, bayrak taşıma, balon patlatma, çorap giymece gibi birçok yarışma düzenledik. Bunun yanı sıra palyaço gösterisi ve kültürel mirasımız olan 'Nasrettin Hoca' gösterileri de yine çocuklarımız için kurum bünyesinde görevlendirilen stajyer öğrenci ablalarımız tarafından gönüllü olarak yapıldı” ifadelerini kullandı.


Yarışmaların ardından yapılan doğum günü pastası okul öğretmenleri tarafından kesilerek tüm öğrencilere dağıtıldı. Program Nasrettin Hoca ve palyaçolar tarafından öğrencilere hediyelerin dağıtılması ile son buldu.

Editör: Wan Haber