ODTÜ Ülkem Koleji Anaokulu öğrencileri, aileleri ile beraber "Ailemle Örüntü Yapıyorum" etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlikte boncuklardan örüntü yapan minikler hem eğlendiler, hem öğrendiler.
Anaokulu öğretmenleri Gülcan Esen, İsmet Babuş, Meral Çağatay, "Çocuğun öğrenmesi için temel araç oyundur. Oyun şekline dönüştürülen bu örüntü etkinliğinde amaç eğitim programına aile katılımını sağlamak ve çocuklarımızın düşünme ve matematik becerilerinin gelişmesine yardımcı olmaktır. Çocuklarımızın gelişiminde en etkin eğitim anne, baba ve öğretmenin birlikte çalışmalarıyla gelişir. Sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın bir bütün olarak grup çalışmasına yatkın, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirilmelerinde ailelerimizin de desteğiyle çalışmalarımızı yürütmekteyiz" dediler.
Anaokulu Müdür Yardımcısı Kamuran Gül, "Kaliteli bir eğitime ulaşmak için sağlıklı bir öğretmen-veli işbirliğine, sağlıklı bir işbirliği içinse tarafların birbirleriyle açık iletişim kurmalarına ve çocukların hayatımızdaki önemini çok daha iyi kavramalarına ihtiyaç duyulmaktadır" diye konuştu.
(YB-ERG-Y)

30.01.2013 12:51:41 TSI

Editör: Wan Haber