Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi tarafından Ocak ayı içinde uygulanmaya başlanan 'Yardımlaşma ve Dayanışmayı Öğreniyorum' projesi kapsamında, Muratpaşa'nın minik öğrencileri, Muratpaşa Anaokulu'na misafir oldu.
Zeytinköy Projesi kapsamında açılan ilk ve tek anaokul olan Muratpaşa Anaokulu'ndaki dayanışma ve paylaşım etkinliğine iki okulun öğrenci ve öğretmenlerinin yanı sıra veliler de katıldı. Birbirlerine sınıflarında kullanılmak üzere hediyeler veren minikler daha sonra danslar ve oyunlarla karne günü heyecanını yaşadılar. 3-6 yaş gurubu öğrencilerde yardımlaşma ve dayanışma bilincini geliştirmek üzere 6 adımlık bir proje geliştirdiklerini dile getiren Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Özlem Yurtsever, "Projemizin son adımında çocuklarımızdan ihtiyacı olan bir eğitim kurumu ve çocuklarına hediye etmek üzere oyuncak, kitap ve giysilerini paylaşmalarını istedik. Çocuklarımız ve biz, paylaşım ve yardımlaşmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz. Muratpaşa Anaokulu yöneticileriyle kurduğumuz iyi iletişimi bundan sonraki süreçlerde de sürdüreceğiz" dedi.
Muratpaşa Anaokulu'nda eğitim alan öğrencilerin aileleri, Muratpaşa Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin ziyareti ve hediyeleri karşısında çok duygulandıklarını belirtti.
(SK-Y)

25.01.2013 14:56:22 TSI

Editör: Wan Haber