Çankaya Belediyesi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu'nun hazırlayıp sunduğu "Kız Çocuğu" oyunu, Mayıs'a kadar her pazar günü Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde minikleri bekliyor.
Çankaya Belediyesi Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Kız Çocuğu" isimli çocuk oyununda Çağdaş Sanatlar Merkezi bu hafta doldu taştı. Kız ve erkek çocuklara biçilen toplumsal rolleri tartışmaya açan ve toplumsallaşma süreçlerinde özellikle kız çocuklarına biçilen kalıpları gündeme getiren oyunun ilk gününde Çağdaş Sanatlar Merkezi çocuklar tarafından tamamen dolduruldu. 3 kız çocuğunun tahtadan füze yapmaya çalışması ve büyüklerin kız çocuklarını böylesi bir işe uygun görmediklerini anlayarak daha da hırslanıp hayallerinin peşinde koşmalarını konu edinen oyunu izleyen çocukların neşeleri ve kahkahaları salonda güzel anlar yaşanmasına neden oldu.
ÇSM'de 8 yaş ve üzeri çocukların eğlenerek öğrenme imkanı buldukları oyun, Mayıs ayı sonuna kadar her pazar günü saat 13.00'te ücretsiz olarak önceden davetiye alarak izlenebilecek.
(BK-CC-Y)

11.02.2013 12:54:17 TSI

Editör: Wan Haber