Mardin'de özel bir okul tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Minikler Okuyor' kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Törene Mardin Vali Yardımcısı Selim Palamut, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, eğitim müfettişleri, okul müdürleri ile öğrenciler ve aileleri katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Kuntoğlu, 'Minikler Okuyor' yarışmasını önemsediklerini belirterek, bu etkinliğinin sadece öğrencilerle sınırlı kalmaması, daha da kapsamlı hale getirerek anne ve babaları kapsayan projenin en kısa zamanda faaliyete geçirilmesi gerektiğini kaydetti. Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık ise, eğitim konusuna zaman ayıran, fedakarlık eden gönüllülere ortak olmak kendileri açısından vazife olduğunu ifade ederek insana kazandırılacak en önemli alışkanlığın okuma alışkanlığı olduğunu kaydetti.
Tören sonunda yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Yardımcısı Selim Palamut, Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu tarafından verildi.
(MA-YRT-AKK-Y)

14.01.2013 15:13:38 TSI

Editör: Wan Haber