Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyespor Satranç Takımı, Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.
26 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Satranç Şampiyonası'na katılacak olan Mezitli Belediyespor'un minik satranççıları, şampiyona öncesi Başkan Yıldırım'ı ziyaret ederek, bugüne kadar sağladıkları imkanlar için teşekkür etti. Sporcu öğrenciler ayrıca, şampiyonada Mezitli'yi en iyi şekilde temsil edeceklerin sözünü de Yıldırım'a verdiler.
Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım ise iki yıldır Mezitli Belediyesi'ni Türkiye ve dünya şampiyonalarında başarıyla temsil eden sporcuları ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek, "Yarı yıl tatilinde dinleneceksiniz, bir yandan da sportif faaliyet göstereceksiniz. Kentimizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Derecelerle döneceğinize inanıyoruz. Başarılı bir turnuva geçirmenizi diliyoruz. Birinci derecede sorumluluğunuz okumak olmalı. Satranç oynamak güzel bir faaliyet ama esas mesleğiniz okumak olmalı ki o mesleğiniz sayesinde hem Türkiye'ye sportif anlamda, hem de okumuş bir insan olarak faydalı vatandaşlar olmaktır. İnşallah başarılı sonuçlarla Antalya'dan dönersiniz" dedi.
(KRY-Y)

25.01.2013 16:29:14 TSI

Editör: Wan Haber