Antalya'nın Kemer ilçesinde yapılan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası'nda Aydın'ı 40 kilogramda temsil eden Erkan Kanöz Türkiye Şampiyonu oldu.
Minik herkül Erkan Kanöz, Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, Halter Federasyonu il temsilcisi Hakan Mete Ertaş, antrenörü Yunus Emre Demirtaş, ve kulübü Doğa Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Babacan ile birlikte Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı makamında ziyaret etti.
Şampiyonaya katılan 80 erkek sporcu arasında 40 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Emre Kanöz, genel klasmanda da Türkiye 7.liği elde etti.
Minik halterciyi tebrik eden Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, minik halterciden derslerinde de başarılı olmasını istedi. Ulu önder Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda da ahlaklısını severim' sözünü hatırlatan Akın, derslerinde başarılı olan sporcuların spor hayatlarında da başarılı olacağını ifade etti. Akın, şöyle konuştu: "İlimizde son günlerde kazanılan bu tür başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.İlimiz sporda her geçen gün değerini daha da artırmakta, özellikle Halter gibi olimpik sporlarda alınan başarılar bizleri daha da memnun etmektedir''
Akın, minik herküle çeşitli hediyeler verdi.
(GY-MB-İK)

14.02.2013 10:36:29 TSI

Editör: Wan Haber