Yetenek Sizsiniz yarışmasından tanıdığımız minik Baterist Baha, özel bir ilaç ve kimya şirketinin balık yağı markasının reklam yüzü oldu. Geçtiğimiz günlerde reklam filmi çekimi için kamera karşısına geçen minik Baha, baterisini reklam için çaldı. Yeni yılın ilk günlerinde yayınlanması planlanan reklam filminde, Baha rahat tavırları ve oyunculuk yeteneğiyle yine göz doldurdu.
Baha'nın annesi Duygu Bayırlı, her anne-baba gibi kendilerinin de, çocuklarının başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirterek, "Baha, yetenek yarışmasında yeteneği ve sevimliliği ile izleyenlerin sevgisini kazanmıştı. Bu reklam filmi ile tekrar sevenlerinin karşısında olacak" dedi.


Reklam filminden kazandığı parayı Baha'nın eğitim giderleri için harcayacaklarının altını çizen anne Duygu Bayırlı, "Eşim ve ben bordrolu çalışan insanlarız. Bu kazancı Baha'nın geleceğine yatırım amaçlı kullanmayı düşünüyoruz. Baha şu anda anaokuluna gidiyor, gelecek yıl ise ilkokula başlayacak. Bu gelir Baha'nın okul masrafları için bize destek olacak" diye konuştu.

Editör: Wan Haber