Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından şehir içi ulaşım sağlayan ETUS şoförlerine stres eğitimi verildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, belediye olarak şehir içi ulaşımında hizmet veren şoförlere yönelik eğitim vermeye devam ettiklerini belirtti.
2012 yılı içerisinde Edirne merkezde ki taksicilere ve minibüsçülere eğitim semineri verildiğini ifade eden Sedefçi, "şehir içi ulaşımda görev yapan Edirne Toplu Ulaşım sistemi (ETUS) şoförlerine yönelik de, insanlarla birebir etkili iletişim konusunda eğitimler veriyoruz. Gün boyu aynı yol güzergâhında, direksiyon başında oturan şoförlerin stresle nasıl başa çıkabilecekleri konusunda eğitimler veriyoruz" dedi.
Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ETUS şoförlerine yönelik bu yılın son eğitiminin Nikah Salonu'nda Uzman psikolojik danışman Esra Selvi ve Trafik Uzmanı Necdet Aslan tarafından verileceğini ifade ederek, "amacımız şoförlerle halkın arasında iletişimi, saygı ve sevgi çerçevesinde olmasını sağlamak. Daha önceki yıllarda konuyla ilgili olarak bazı sıkıntıların yaşanması sebebiyle bu eğitimleri veriyoruz. Bu eğitimlerin şoförler üzerinde etkili olmasını ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

25.12.2012 15:08:53 TSI

Editör: Wan Haber