Çorlu'dan Çerkezköy istikametine seyir halinde olan yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Yaralı S. B. olay yerine gelen ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Çorlu'dan aynı yönde Çerkezköy istikametine seyreden yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucunda bir kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü de hafif şekilde yaralanırken ambulansla tedavi olmak için hastaneye gitmek istemedi.
F. T. yönetimindeki 59 M 3508 plakalı Velimeşe'ye ait yolcu minibüsü ile aynı yönde seyreden S. Ö. idaresindeki 59 ZK 940 plakalı otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yol kenarındaki su kanalına savrulurken, yolcu minibüsü içerisindeki yolculardan S. B. (59) ise yaralandı. Yolcu minibüsü içerisindeki diğer yolcularda yaşanan kaza nedeniyle korku dolu anlar yaşadı. Çevredeki vatandaşların yardıma koştuğu kaza nedeniyle olay yerine ambulans çağırıldı.
112 Acil Servis ekipleri yaralı S. B.'yi ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken S. B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü de hafif şekilde yaralı olmasına rağmen ambulansa binerek hastaneye gitmek istemedi. Polis ve sağlık ekiplerinin ısrarına rağmen otomobil sürücüsü S. Ö. hastaneye gidip tedavi olmak istemediğini belirtti.
Yaşanan kaza nedeniyle Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.
(SŞ)

23.01.2013 19:21:57 TSI

Editör: Wan Haber