Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2013 yılı yarışmalarında 3 Düzceli genç kız Milli Takım Aday kadrosuna çağrılarak gururumuz olmaya devam etti. Hatice Balkancı, Kübra Akça ve Kerime Dokuzlar Skeet Genç Bayanlarda 6 kişilik Milli Takım Aday Kadrosunun yarısını oluşturdu.
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Düzce İl Temsilciliği 2013 sezonunu açtı. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Elmacık Atış Poligonunda atıcılar yarışmalara hazırlanıyor. Elmacık Atış Poligonunda trap ve skeet grup elemelerine hazırlanan Düzceli atıcılar ilk olarak 8-10 Mart tarihlerinde Kahramanmaraş ilinde trap grup elemelerine katılacak. Kahramanmaraş'taki ilk trap grup elemelerine Servet Sivrikaya, Özgür Sivrikaya, Tolunay Kaan Gür ve Cihat Çelebi katılacak. Trap grup elemeleri ikinci yarışması ise 15-17 Martta Eskişehir'de yapılacak. Eskişehir'deki trap grup elemelerine Muzaffer Balkancı, Beytullah Balkancı ve Genç Erkekler kategorisinde Ahmet Balkancı katılacak.
Milli Takım Aday kadrosuna çağrılan Hatice Balkancı, Kerime Dokuzlar ve Kübra Akça, Skeet yarışmalarına Antrenörleri Sami Boz önderliğinde 8-10 Mart İzmir'de yapılacak olan yarışmalara çalışırken Hatice Balkancı, "Milli Takım aday kadrosuna çağrılmak gerçekten çok güzel bir duygu. Elmacık Atış poligonunda çalışmamızı ve yarışmalara hazırlanmamızı, malzeme desteği sağlayanlara teşekkür ediyoruz. Biz de bu emeğin karşılığını vereceğiz" diye konuştu.
(AY)

07.02.2013 15:43:52 TSI

Editör: Wan Haber