Gaziantep'te yapılan 'Bir Kask Bir Can Kurtarır' projesi kapsamında kente gelen Balkan ve Avrupa Şampiyonu milli sporcu Şakir Şenkalaycı, Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Gaziantep'te motosiklet sürücülerinin güvenliği için kask kullanmalarını istediklerini belirterek, "Bu kapsamda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile motosiklet sürücülerine yönelik 'Bir Kask Bir Can Kurtarır' projesi kapsamında eğitim faaliyetlerine devam edilecektir. Motosiklet sürücülerine kask takma alışkanlığını kazandırmayı hedeflediğimizi, motosiklet sürücülerinin dikkatli, kazalardan uzak can ve mal kaybı yaşamadan sürüşlerini yapmalarını diliyoruz" dedi.
Projeye destek veren milli sporcu Şakir Şenkalaycı da, yapılan projenin örnek olabileceğini belirterek, "Motosiklet sürücülerine kask kullanmanın önemini anlatan bu projenin Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmesinin motosiklet sürücüleri üzerinde etkili olacağını düşünüyorum. Başta Emniyet Müdürümüz Ömer Aydın olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
(HD-Y)

21.12.2012 11:32:24 TSI

Editör: Wan Haber