Antalya'nın Alanya ilçesinde kendisine kazı kazandan 5 bin lira çıktığını ileri süren zanlı 4 bin 250 lira ile kayıplara karışırken, dolandırıldığını anlayan piyangocu sinir krizi geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Alanya'da Milli Piyango satarak geçimini sağlayan Yaşar Ş. (46), 6 Ocak Pazar akşamı yanına gelen bir kişiye kazı kazan sattı. Aldığı kazı kazanla bir süre sonra geri gelen zanlı, kazıdığı kupona 5 bin lira çıktığını ve hemen tahsil etmek istediğini söyledi. Kuponu incelemeye başlayan Yaşar Ş.'nin durumu fark etmesinden korkan zanlı, piyango satıcısına 4 bin 250 lira vermesi halinde kuponun kendisinde kalabileceğini söyledi. 750 lira kar edeceğini düşünen Yaşar Ş., çevredeki esnaftan toplam 4 bin lira borç alıp kendi cebindeki 250 lirayı da ekleyerek zanlıya verdi. 4 bin 250 lirayı alan zanlı kayıplara karışırken, Yaşar Ş. ise ertesi gün para çıktığını düşündüğü kuponu Antalya Bölge Müdürlüğüne teslim etmeye gitti. Burada kupon üzerinde kalemle oynandığını ve kupona para çıkmadığını öğrenen Yaşar Ş., sinir krizi geçirdi.
Polis, çevrede bulunan güvenlik kameralarından eşkal tespit çalışması yaparak zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
(AB-SK-GS-Y)

10.01.2013 15:51:15 TSI

Editör: Wan Haber