A Milli Futbol Takımı'nın iki genç futbolcusu Necip Uysal ve Ahmet İlhan Özek, Çek Cumhuriyeti ile oynayacakları hazırlık maçını kazanmak istediklerini söyledi.
A Milli Futbol Takımı, Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti ile Manisa'da oynayacağı hazırlık maçının hazırlıkları İstanbul'da başlarken, antrenman öncesinde milli futbolcular Ahmet İlhan ve Necip Uysal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
İlk kez milli takıma çağrılan Ahmet İlhan Özek, ilk defa Milli Takıma çağrıldığından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Milli takıma beni çağıran hocam Abdullah Avcı'ya ve ekibine teşekkür ediyorum. Benim için gurur verici. Burada bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah çarşamba günü kazanmak istiyoruz" dedi.
Basın mensuplarının ilk milli maçını Manisa'da oynayacak olması ile ilgisi sorusuna ise Ahmet İlhan Özek, İlk milli maçının Manisa'da oynamanın kendisi için mutluluk verici olduğunu vurgulayarak, "Manisaspor beni 2. Lig'den alıp oynattı ve Türkiye'ye tanıttı. Benim için mutluluk verici" diye konuştu.
2014 dünya Kupasının umutlu olduğunu hatırlatan Özek, "Durumuzu kötü olabilir ama matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Diğer maçların kazanıp Dünya kupasına gitmek istiyor" dedi.
Basın mensuplarını ilerideki hedefleri ile ilgili soruya ise Milli futbolcu Ahmet İlhan Özek, "Benim ilk başta hedefim Karabükspor'dan A Milli Takıma gitmek vardı. Şimdi bu hedefimi gerçekleştirdim. Şimdi ki hedefim İspanya veya İngiltere'de futbol oynamak var. Arda Turan en iyi şekilde ülkemizi temsil ediyor. Neden Ahmet İlhan'da bir Arda Turan olmasın. Bunun için çalışıyorum" diye cevap verdi.
Milli takıma tekrar geldiği için mutlu olduğunu vurgulayan Milli futbolcu Necip Uysal, hangi maç olursa olsun milli takım kazanmak için çıktığını söyledi.
Basın mensuplarının kendi performansı ile ilgili olarak sorusuna ise Uysal, "Tabii ki ilk başladığım zaman iyi bir çıkış yakalamıştım. Talihsiz sakatlıklar yaşadım. Bu sezon iyi olduğumu düşünüyorum. Abdullah hocamda bunu görüp beni çağırdı" dedi.
Basın mensuplarının hedefleri ile ilgili soruya ise Uysal, öncelikli hedefinin Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamak olduğunu vurgulayarak, "Ondan sonra da yurt dışında futbol oynamak istediğini söyledi.
(MSB-MFS-MFS-S)

04.02.2013 20:03:13 TSI

Editör: Wan Haber