Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, düzenlediği basın toplantısıyla Karaman'a veda etti.
Bekir Aksoy, görev süresince yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Karaman'ın altyapı ve okullaşma noktasında Türkiye'de ilk sıralarda olduğuna değinen Aksoy, göreve başladığı 16 Eylül 2011 tarihinden bugüne kadar değişik projeleri hayata geçirerek, Karaman'ı daha güzel bir seviyeye getirmenin çabası içinde olduğunu söyledi.
Ekip çalışmasına ve kurumların heyecanını yitirmeden işlerine devam etmesine önem verdiğini kaydeden Aksoy, şube müdürlerine sorunları ziyaretlerle yerinde görerek çözüm üretmeleri için okulları paylaştırdıklarını ve sahada daha fazla vakit geçirmelerini sağladıklarını belirtti.
Değerler Eğitimi Projesi ile öğrencilere yönelik ciddi bir çalışmanın içerisinde olduklarını dile getiren Aksoy, Karaman'ın YGS-LYS ve SBS'de ilk sıralarda olması için Başarı Projesi ile farklı bir süreci başlattıklarını dile getirdi. Söz konusu proje ile mesafe aldıklarını belirten Aksoy, Karaman'ın tanıtımına da katkı sunabilmek için geçen yıl başlatılan E-Etüt Projesi ile Türkiye geneli 478 yatılı bölge okulunda 48 bin öğrenciye internet ortamında ders anlatıldığını ifade etti.
Basın mensuplarına görevde olduğu süreçte verdikleri katkıdan dolayı teşekkür eden Aksoy, gerek Karaman'ın gerekse Anadolu'daki diğer illerin ilçeleri ve köyleri ile tüm problemlerini çözmesini, özellikle insan eğitiminde önemli mesafeler almasını arzu ettiklerini ve bu bağlamda çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.
(MD-İP-Y)

15.12.2012 17:34:58 TSI

Editör: Wan Haber