İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Eğitimde materyal geliştirme (EMEPYA) proje yarışmasında Türkiye birincisi olan Fen ve Teknoloji öğretmeni Levent Karçkay'ı belgesini takdim ederek tebrik etti.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü'nün desteği ile gerçekleştirilen EMEPYA proje yarışmasında Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda görevli Fen ve Teknoloji Öğretmeni Levent Karçkay, İlköğretim Fen ve Teknoloji kategorisinde Türkiye birincisi oldu. Milli Eğitim Bakanlığı proje yarışmasında kategorisinde birinci seçilen öğretmenlerin belgelerini İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdi. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, kategorisinde Türkiye Birincisi olan Levent Karçkay'ı makamında kabul ederek belgesini takdim etti.Proje yarışması için 6 öğretmenin ismini bildirdiklerini Ankara'daki yarışmaya katılan Levent Karçkay'ın birincilik elde ettiğini anlatan Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, "Bu yıl her ilden fark oluşturan ve yeni bir düşünce, yöntem ve yaklaşım otaya koyan öğretmen arkadaşlarımız Ankara'ya davet edildi. Bizde ilimizden 6 öğretmenimizi aday gösterdik. İlimizde oluşturulan kurul Levent Karçkay'ın yarışmaya katılmasını kararlaştırdı. Öğretmen arkadaşımız da alanında birinci olarak bizleri sevindirdi. Kendisini elde ettiği başarı nedeniyle tebrik edip bakanlığın gönderdiği belgeyi takdim etmek için çağırdık" dedi.
Ömer Bulut ayrıca Uşak belediyesi'nin organize ettiği ve Ekim ayında yapılan Cumhuriyetin Aydınlığında Sanat Festivalinde yaptığı "Cumhuriyeti Biz Kurduk" yazılı resmi müdürlük binasında sergilenmek üzere hediye eden resim öğretmenin Ali Ulsu'ya da teşekkür etti.
(KY-İK)

09.01.2013 12:36:26 TSI

Editör: Wan Haber