Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy Selendi Yatılı Bölge Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Okul Müdürü İsa Kunçay ile bilgi alışverişinde bulunan Altınsoy, öğrenciler ile de yakından ilgilendi.
İnsanın en büyük sermayesinin bilgi olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy öğrencilere mevkii ve makamların geçici olduğunu önemli olanın bilgi paylaşımı olduğunu söyledi. Altınsoy; " Bu yıl gireceğiniz sınavlar da geçmiş yıllardan daha fazla başarılı olacağınızdan hiç şüphem yoktur. İnsanın en büyük sermayesi bilgidir. Bu bilgiyi muhafaza etmek ve bilgilerimizi artırmak için hayat boyu sürekli okumalı ve öğrenmeliyiz, sizler yarının geleceğisiniz sizler yarının belki Başbakanı, belki de bakanı olacaksınız burası sizin eviniz bu evinizde çok çalışarak başarılı olacaksınız anne ve babadan ayrı yaşıyorsunuz onun için ailelerinizin beklentilerini boşa çıkarmayın onları sevindirin sizlerde sevinin" dedi.
Altınsoy ayrıca öğretmenler arasında yapılan voleybol turnuvasında birinci olan okul öğretmenlerini de kutlayarak kupalarını verdi.
(AÇ-AH)

09.12.2012 12:45:29 TSI

Editör: Wan Haber