Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve halkın beğenisini kazanan çalışmaları yerinde gezen TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "Yapılan çalışmalar Gaziantep'in çehresini değiştirmiştir. Bu değişimi sağlayan ve başarılı çalışmalara imza atan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu kutluyorum" dedi.
Kentsel dönüşümün ardından konut yapımına başlanan Çamlıca 1071 konut alanı, Dumlupınar Sosyal Tesisi, Karataş Kültür Merkezi, Şahinbey Parkı ve Hanımlar Yüzme, Spor ve Kültür Merkezi'ni gezen TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'e, Başkan Tahmazoğlu çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Şahinbey'de yapılan hizmetlerin hem örnek, hem de model alınacak projeler olduğunu kaydeden Milletvekili Erol Kaya, "Türkiye'de belediyecilik, anlamı maalesef klasik anlamda 3-5 tane asfalt ve kaldırıma sıkışmış durumda. Türkiye'de şehri yönetmek, şehrin eğitim, kültür, sanatsal ve manevi hayatı ile ilgili belediyelerimizin duyarlılığının artması gerekiyor. Bu anlayışın hakim olması lazım, aynı zamanda bu çalışmayı yaparken de buna bir medeniyet perspektifinden bakmak ve katma noktasında çalışması lazımdır. Ben Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nu bu noktada tebrik ediyorum. Hem örnek, hem de model alınacak projelere imza atmıştır. Cenabı Hakk, daha güzellerini yapmayı nasip etsin diyorum. Çünkü çok güzel yaptı deyince nazar mazar değmesin. Allah daha güzellerini yapmayı hem ona hem de diğer arkadaşlarımıza nasip etsin" ifadelerini kullandı.
(MDC-MO-SO-Y)

12.02.2013 12:23:48 TSI

Editör: Wan Haber