Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan, yenileme çalışmaları devam eden Mamure Köprüsünde incelemelerde bulundu.
Uzun süredir gündemde olan ve bir türlü yapılamayan Mamure köprüsü milletvekillerinin uğraşları sonrasında Devlet Su İşleri tarafından yapımına geçtiğimiz günlerde başladı. Onarım çalışmaları başlayan köprü hem köylüleri hem de bölgede yaşayan vatandaşları sevindirdi.
Heyet halinde çalışmaları yerinde inceleyen milletvekilleri köprünün hızlı bir şekilde biteceğini söylediler.
Milletvekili İbrahim Korkmaz, seçimde tek söz verdikleri köprünün Mamure Köprüsü olduğunu dile getirerek, "Seçim öncesi gezilerde Mamure köyüne geldiğimiz zaman bu köprüyü yapmak için söz verdik. Özellikle söylüyorum biz seçimde tek söz verdiğimiz köprü burasıydı. Burayı yapacağız demiştik ve bugün temel atılmış hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Bölge halkının büyük bir şekilde rahatlayacağı bir köprü olacak. Konu ile ilgili olarak Bakanımız Veysel Eroğlu Düzce'ye çok büyük önem veriyor. Çok büyük destek veriyor. Şunu da söylemek istiyorum ki Düzce Türkiye tarihinin DSİ anlamında en büyük desteği en büyük yatırımı alan bir ildir. Almaya da devam ediyor. Bu konu ile ilgili olarak bakanımıza bilgi verdik. Bakanımızda hem buranın hem de Sarıyayla barajının temel atma programına katılacağını dile getirdi. Çalışmalarımız devam edecek. Bu köprü inşallah hava şartları da el verirse kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum. Bölge halkına ve Düzce'ye hayırlı olsun" dedi.
Milletvekili Fevai Arslan ise "İbrahim Korkmaz vekilimin söylediği her şeye katılıyor. Her sözcüğünün altına imzamı koyarım. Bunların üzerine eklemek istediğim tek konu bu köprü ile ilgili olarak gezdiğimiz gördüğümüz çok alan vardı. Çalışmaların yapıldığını biliyorduk. Fakat yerinde görmek incelemek ve yetkililerden bilgi almak ayrı bir şey oluyor. İnşallah bakanımız ile birlikte gelip burada temel atma törenini yapacağız Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
(AY)

09.02.2013 10:47:36 TSI

Editör: Wan Haber