AK Parti Adıyaman Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, 23 yıldır Adıyaman'da faaliyetini sürdüren Sanko Holding Adıyaman Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Sanko Holding Adıyaman Bölge Müdürü Hüseyin Özhan'ı ziyaret eden Milletvekili Yetiş, organize sanayi bölgesinde yapılacak olan yeni tesisler hakkında bilgi aldı. Yetiş, Adıyaman'a yapılacak olan her kuruş yatırımın Adıyaman'da istihdama katkı sağlayacağını, dolayısıyla bu tür yatırımlara her şartta koşulsuz destek olacaklarını ifade etti.
Milletvekili Yetiş, organize sanayindeki temaslarından sonra Yeni Sanayi Mahallesi sakinleri ile buluştu. Yetiş, AK Parti hükümetinin Adıyaman için son bir yılda yaptığı yatırımlar ve üzerinde çalıştıkları projeler hakkında geniş bilgi verdi. Alo 182 çağrı merkezinde yapılan yeni alımlarla istihdama katkı sağlandığını, bu merkez sayesinde birçok işsiz gencin hayal ettikleri güzel bir işe kavuştuğunu kaydeden Yetiş, "İnanıyorum ki yaptığımız çalışmalar birkaç yılda meyvesini verecek, ilimize yeni istihdam sahaları kazandırmış olacağız. Bunun neticesinde gençlerimiz daha rahat ve güzel iş imkanı bulmuş olacak" dedi.
1 yıl içinde Adıyaman'da birçok yeniliğin hayata geçtiğini ve sürprizlerin süreceğini vurgulayan Yetiş, daha sonra mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Her iki ziyarete de; AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ile birlikte çok sayıda partili de katıldı.
(CK-SO-Y)

31.12.2012 13:24:28 TSI

Editör: Wan Haber