AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı'nın koordine ettiği Parlamenter Danışmanlar Akademisi Eğitim Programı sonucunda başarılı olan milletvekili danışmanlarına başarı sertifikaları Genel Merkez Ar-Ge Başkanı Süleyman Soylu'nun katılımı ile verildi.
Eğitimde başarılı olan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün danışmanı Ramazan Arslan, 2012 yılı içerisinde TBMM'de AK Danışmanlık Platformu oluşturarak yapabileceklerimiz ve yapılması gerekenler ile ilgili toplantılar düzenlediklerini söyledi. Arslan, toplantılar sonucu aldıkları kararlardan birinin ise Parlamenter Danışmanlar Akademisi'nin gerekliliği olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:
"AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı'na projemizi sunduk ve Genel Merkez'in eğitim projelerine yaklaşımı olumlu olduğu için projemizin kabul görmesi zor olmadı. Genel merkez bu konuda projemizi detaylandırıp AK Parti Siyaset Akademisi tecrübesiyle de donanımını arttırıp bizlere Parlamenter Danışmanlar Akademisi imkanı sağladılar. 3 ay süren eğitimlerin ardından da başarılı olan arkadaşlarımızı ödüllendirmek adına güzel bir organizasyonla başarı Belgelerimizi Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığımızın koordinesi ile aldık. Benim için bu durumun daha da anlamlı olmasını sağlayan Milletvekilim Sayın Feramuz Üstün'ün Başarı belgesini bizzat Genel Merkezdeki programa katılarak şahsımı onure etmesi olmuştur. Kendilerine saygılarımı ve şükranlarımı iletmek isterim" ifadelerini kullandı.
(OK-ÖS-Y)

07.02.2013 13:29:22 TSI

Editör: Wan Haber