AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, kaçak kullanımın önleneceğini, yeni trafoların hizmete girmesiyle elektrik probleminin sona ereceğini söyledi.
AK Parti İlçe Başkanlığının istişare toplantısına katılmak üzere Viranşehir'e gelen Milletvekili Uslu, esnaf ve mahalle gezileri düzenledi. Açıklamalarda bulunan Uslu, ilçeyi hizmetler yönüyle abad etmek istediklerini, Viranşehir'in hak ettiği yere gelmesi için gayret gösterdiklerini söyledi. İlçenin eğitim seviyesinin yükselmesi amacıyla öğrencilerin sınıf ortalamasının düşürüldüğünü, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçesinin sağlık ihtiyacını karşılayan 200 yataklı devlet hastanesinin ve adliye sarayının hizmete girdiğini anlatan Karahan Uslu, 1.5 yılda ilçedeki yatırımların büyük mesafe kat ettiğini vurguladı.
Şanlıurfa'daki elektrik okuma ihalesinin ardından Viranşehir ilçesindeki ihalenin de yapılması ile saat okumalarının yapılacağını ve kaçakların önleneceğini dile getiren Uslu, şehir merkezinde 11, köylerde ise 68 trafonun hizmete girmesiyle elektrik probleminin biteceğini söyledi.
Uslu, partisinin ilçe binasında Başkanı Celalettin Sayan tarafından karşılandı. İstişare toplantısında bölgenin sorunlarına değinen Uslu, "artık yeter" manasında Kürtçe olarak "Hıdi Bese" dedi.
(EZ-OK-Y)

22.12.2012 18:12:14 TSI

Editör: Wan Haber