AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan'ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile birlikte Adem Arslan'ı ziyaret eden Milletvekili Fatih Han Ünal yaptığı açıklamada, "Adem Arslan'ın bu göreve atanmasının Samsun için inşallah faydalı ve güzel hizmetlerin habercisi ve müjdecisi olacağı inancındayım. Kendisi, kaymakamlığı döneminden tanıdığımız değerli bir bürokratımızdır. Karadeniz'in çocuğu olduğu için Samsun'a kısa sürede adapte olup, bütün köyleri ve ilçeleriyle birlikte, kaymakamlıktan gelen tecrübesini de kullanarak önemli hizmetlere imza atacaktır. Aynı zamanda uyumlu kişiliği ile de valiliğimiz, bakanlığımız ve milletvekilleriyle iyi ilişkiler içersinde bu hizmetleri götüreceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Arslan da, "AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal'a, Ankara'daki yoğun mesaisinden kalkıp buralara kadar gelip bizleri ziyaret ederek moral verdiği için teşekkür ediyorum. Kendilerinin destekleriyle iyi bir çalışma dönemi geçirip, Samsunumuza hak ettiği ve layık olduğu hizmeti getirmek için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim" diye konuştu.
(GKH-SLH-Y)

03.12.2012 14:36:13 TSI

Editör: Wan Haber