AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Gökçebey'in Küçük Sanayi Sitesi esnaflarla kahvaltıda buluştu.
Kahvaltı programına Milletvekili Ulupınar'ın yanı sıra İl Başkanı Hamdi Uçar, İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoğlu, İlçe Başkanı Fevzi Tavukçu'da katıldı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, TTK, Filyos, duble yollar, tersaneler ve Gökçebey'e yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında kısa bilgiler verdi. Ulupınar, yaptığı konuşmasında, "Dünyanın bazı bölgelerinde yaşanan savaş ve ekonomik krize rağmen Türkiye'nin ekonomik büyümesi devam ediyor. İl geneline 2013 sonuna kadar tüm tünellerin tamamlanacak. Kış mevsimi olmasına rağmen hem yol hem tünel çalışmaları Zonguldak'ta devam ediyor. Ereğli-Akçakoca arasındaki tünellerimiz tamamlandı. Ereğli-Devrek ve Zonguldak arasındaki çift yol çalışmaları ise süratli bir şekilde bitirilecek. TTK'ya işçi alımıyla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bakandan söz aldık şu an hazine boyutunu çözmeye çalışıyoruz. Bunu aşacağımızı umut ediyorum. Kentte yatırımlar sürüyor. Filyos limanının 2013 yılının ilkbaharına doğru ihalesinin yapılması planlanıyor. Zonguldak, Devrek, Ereğli, Çaycuma'da ağız diş sağlığı ve hastane inşaatları devam etmektedir. Tüm Zonguldak'taki kamu kurumları yenilenmiştir, yenisi yapılmıştır. Eksiklerimiz var, bunların inşaatları da sürmektedir. Gökçebey'e gelince son bir yılda önemli hizmetlerimiz oldu. Gökçebey Adliyesi Kapatılıyordu, kapatılmaması adına çalışmalar yaptık ve kapatılmadı adliyemiz hizmetini veriyor. Gökçebey'e Anadolu Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu 2012-2013 yılı itibarıyla eğitime açıldı. Bu iki okulumuza yeni binalar yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalar devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde beni Gökçebey Sivil Toplum Örgütleri ziyaret etti. İlçenin temel sorunlarının çözümü konusunda bilgi verdiler. Bizde bu bilgiler doğrusunda ilçenin temel sorunlarının çözümü konusunda elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Gökçebey çok şanslı. En azından çalışkan bir kaymakamı var. Benim Devrek'te belediye başkanı olduğum tarihte yani 2009 yılında Gökçebey sel felaketi yaşadı. O olay akşamı ben ve belediye ekibim Gökçebey'e gelerek elimizdeki imkanlar doğrultusunda hizmet yaptık. Önümüzde yerel seçimler var. Ak Parti olarak Zonguldak'ta tüm belediyelere talibiz. Bugün Zonguldak ve Gökçebey yerel yönetim politikaları ortada. Halkımız yeterli hizmetleri alamıyor. Benim yanıma hangi belediye başkanı geldiyse bizler başkanlarının sorunlarının çözümü için elimizden gelen çalışmaları yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Gökçebey köylerimize verilen hizmetler Zonguldak bazında neredeyse birinci sırada diyebiliriz. Yolu, suyu, kanalizasyonu hizmetler yapılmış durumda. Bunun yanı sıra eksikliklerimiz yok mudur? Elbette vardır önümüzdeki süreçte de bu eksiklerimizi gidereceğiz" dedi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar daha sonra Gökçebey Küçük Sanayi Sitesi bulunan esnafların sorunlarını dinledikten sonra Gökçebey Fidanlık Müdürü Ayhan Arat'ı makamında ziyaret etti. Gökçebey Fidanlık Müdürü Ayhan Arat Milletvekili Ulupınar'a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Milletvekili Ulupınar, "Gökçebey Fidanlıkta yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve yapmamız gereken bir şey varsa da yapmaya hazırız" dedi.
(FE-SA)

10.02.2013 14:51:39 TSI

Editör: Wan Haber