AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Kula İlçe Teşkilat'ında partililer ile bir araya geldi.
Geniş bir katılımın olduğu toplantıda Tanrıverdi, partilileriyle bir süre sohbet etti. Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez ve Belediye Başkanı Selim Aşkın'ın konuşmalarının ardından partililere hitap eden Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti ve hükümetin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tanriverdi konuşmasında, "10 yıldır ülkemiz çok değişti. 10 yıl önceki Türkiye ile 10 yıl sonrası Türkiye'yi kıyas etmek bile mümkün değildir. Ekonomik olarak geliştiğini, refah olarak düzeldiğini herkese ispat etti. Bu İçerideki istikrar ve güven ortamının oluşmasından, dışarıda itibarın kazanılmasından oluşan bir olaydır" dedi.
Tanrıverdi, "Ülkemizde ticaretin artması Türkiye'yi büyütmektedir, istihdamı genişletmektedir. Dolayısıyla, Türkiye'nin dünyada hatırı sayılır bir ülke olmasını gerçekleştirmektedir. Bu büyüme, dünyanın Türkiye'siz adım atmamasına sebep olmaktadır. Bu açıdan, Türkiye ayaklarının üstünde duran bir ülkedir. Ayaklarını üstünde duran bu itibarlı ülkenin onurlu birer vatandaşı olmanın da gururunu hepimiz yaşıyoruz" diye konuştu.
Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, şöyle devam etti: "2002'deki oyumuzla bugünkü oyumuz çok farklı, yüzde 50'lere gelmişiz. 2002'de Türkiye'de 3 kişiden biri AK Partili iken, bugün ise her 2 kişiden biri AK Partili olmuştur. Bu da Ak Parti'nin politikalarının sağlam olduğunu, dürüst siyaset yaptığını ortaya koyan önemli bir tescildir. Bundan sonrası için de dürüst ve gerçekçi siyaset, ülkemizin daha da ileriye taşınması için güçlü bir siyaset yapmamız gerekiyor . Bu anlamda teşkilatlarımızın hedefinin belli olduğunu biliyoruz. 2014'te yerel seçimler yapılacak. İlk defa bir Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilecek, arkasındanda 2015 genel seçimleri yapılacak. Şirketlerin yaptığı anketlerde çıkan sonuçların yanı sıra sandıklarda halkımızın teveccühü tescillenmiş olacaktır. Cumhurbaşkanlığı seçiminde halkımız kendi isteği ile kendi değerlerine uygun, başında görmek istediği bir Cumhurbaşkanını kendisi seçmiş olacak. Önümüzdeki günlerde bu başarılara birlikte imza atacağız."

"BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ"
Tanrıverdi, "Yerelde Türkiye'deki önemli hizmetlerimizi belediye başkanlarımız veriyor. Kula'mız başta olmak üzere, AK Partili belediye başkanlarımız örnek hizmetlerini ortaya koyuyorlar, köklü büyük projeleri uyguluyorlar. Yerel yönetimlerde AK Parti güçlü bir partidir, örnek bir partidir. Çünkü belediye başkanlığından gelmiş bir genel başkanımız var. Yerel yönetimler bizim işimiz. Belediyecilik bizim işimiz. Siyasetin yerelde başladığını bilen bir partiyiz. Belediye başkanlarımız kendi alanlarında hizmetlerini sağlıklı bir şekilde vermektedir" dedi.
2014'de Manisa'nın Büyükşehir Belediyesi olacağını hatırlatan Tanrıverdi, "Artık Manisa büyükşehir belediyesi oldu. Cumhurbaşkanımız onayladı. Manisa il sınırı içindeki köylerimiz de artık mahalleye dönüşmektedir. Manisa'nın büyükşehir belediyesi olması Manisa'lılar açısından büyük bir avantajdır. Yasa çalışmasına başladığımız zaman Başbakanımız, götürdüğümüz önerileri red etmedi. Büyükşehir olmamız ile birlikte Manisa'yı artık büyük bir değer olarak Türkiye ve Dünya gündemine katmış olduk. Önceden Salihli, Turgutlu, Alaşehir, Akhisar, Soma ilçelerimiz il olmak istiyordu. Bu ilçelerimizin il olması demek, Manisa'nın 5 parçaya bölünmesi demek. Bu yasa ile Manisa'mızı kalıcı hale getirdik" diye konuştu.

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"
Terörün kökünü kazımak, yok etmek amacıyla Ak Parti'nin ekonomik ve sosyal alanda tüm sorunları çözerek bugüne geldiğini ifade eden Milletvekili Tanrıverdi, "Kimi sorunlar çözülme noktasına gelmiştir. Terör de ülkemizin önemli bir sorunudur. Bugüne kadar gündemde olan sorunları AK Parti nasıl çözmüş ise, terör sorununu da çözmek zorundadır. Türkiye'nin gelişmesine engeldir. Ekonomik yönden, sosyal yönden bir engeldir. Dolayısıyla, bunu yok etmemiz gerekmektedir. Terörü kökünden kazıyacağız. Atılan adımlar kimilerine rahatsız etmiş olabilir. Kendi içlerinde hesaplaşmalar yapılıyor olabilir. Biz bildiğimiz doğru neyse onu uygulamak mecburiyetindeyiz, sonuç almakla mükellefiz. İnşallah bu sorunu da çözmek bize nasip olacaktır" dedi.
(HY-ERG-Y)

12.01.2013 12:20:16 TSI

Editör: Wan Haber