AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden, Mehmet Erdoğan, Murtaza Yetiş, ile AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez ile parti teşkilatı katıldı. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, "Parti teşkilatımız gereği illerimizde her ay gerçekleştirilen danışma meclisi toplantılarımız oluyor. Bu çerçevede Adıyaman İl Koordinatörü olarak genel merkezimiz tarafından görevlendirildim. Bundan sonra inşallah Adıyaman'da AK Parti teşkilatımızla, belediye başkanımızla, milletvekillerimizle birlikte Adıyaman'a hizmet edeceğiz. Bu amaçla Adıyaman'a gelmiş bulunuyoruz. Hem il teşkilatımız, hem de belediye ziyaretimizde yapılan hizmetler hakkında bilgiler aldık. İstişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere il başkanımızla ve milletvekillerimizle birlikte burada bulunmaktayız. Burada bulunmaktan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Necip Büyükaslan'ın başarılı hizmetlerini görüyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Adıyaman'a hizmetin getirilmesi için gayret gösteriyoruz. Aynı şekilde Adıyamanlıları tebrik ediyorum, çünkü topyekün milletvekillerinin ve belediye başkanının arkasında duruyorlar" dedi.
Daha sonra duygularını paylaşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş; "AK Parti kurumsallaşma bakımından yegâne partidir. Kuruluşuyla birlikte oluşturduğu organlarıyla seçim olsun olmasın her dönem ortaya koyduğu yoğun çalışma faaliyetlerini kendine özgü bir şekilde devam ettiriyor. Bu çerçevede aylık danışma meclisi toplantıları yapılıyor.
Koordinatör Milletvekilimiz Sayın Mehmet Sarı ile birlikte buradayız. Teşkilatımızın bütün çalışmalarını paylaştık. Tek amacımız ilimize el birliğiyle hizmet etmektir" şeklinde konuştu.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise; "Bugün Koordinatör Milletvekilimiz ile birlikte Adıyaman'dayız. Ak Parti kurulduğundan buyana kurumsal bir kimlik oluşturuyor.
Herhangi bir parti değil. Mazlum milletlerin umudu olan bir partidir. Bir gelecek inşa ediyor.
Gelecek inşa ederken çalışmalarını asla ihmal etmiyor. Ben aynı zamanda Osmaniye Koordinatör Milletvekiliyim. Geçen hafta Osmaniye'deydim. Bugün buradayız. Seçimlere hazırız. Eksikliklerimizi, hatalarımızı görüyoruz. Hedefimiz, önümüzdeki seçimlere güçlü bir şekilde girebilmektir. En üst seviyede de neticeye ulaşmaktır. 2014 yılında belediye seçimleri, ardından cumhurbaşkanlığı seçimi var. Daha sonra genel seçimler geliyor. Türkiye'de ipi göğüslüyoruz. Yüzde 50'yi geçeceğiz. Rehavete kapılmadan çıtayı daha da yükselterek, daha bir yüksek oy oranıyla bu teşkilat canlılığını muhafaza edeceğiz" dedi.
AK Parti Adıyaman İl Başkanı Halil İbrahim Fırat ise, "Önümüzdeki yılda yerel yönetimler seçimi var. Akabinde cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Daha sonra genel seçimler yapılacak. Ak Parti olarak her zaman seçime hazırız. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi hep çalışmaktayız. Bu yöndeki faaliyetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada devam edecektir, çünkü biz Ak Partiyiz. Türkiye'yi yönetiyoruz" cümlelerine yer verdi.
Daha sonra konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, "Genel merkezimiz tarafından Koordinatör Milletvekili olarak görevlendirilen değerli kardeşimiz Gaziantep Milletvekili Sayın Mehmet Sarı ve Adıyaman Milletvekillerimiz Mehmet Erdoğan ile Murtaza Yetiş ve Sağlık Bakanımızla birlikte Ankara'dan Adıyaman'a geldik. Sağlık Bakanımız toplantıya katılmak üzere Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine gitti. Bizde partimizin il danışma meclisi toplantısına katılmak üzere burada kaldık. Bu toplantı için genel merkezimiz tarafından görevlendirilen Gaziantep Milletvekili Sayın Mehmet Sarı ve beraberinde Adıyaman Milletvekillerimiz Mehmet Erdoğen, Murtaza Yetiş ve İl Başkanımız Halil İbrahim Fırat ziyaretimize geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Koordinatör Milletvekilimiz Mehmet Sarı'ya bu görevinden dolayı başarılar diliyorum. Bundan sonra inşallah bir yıl birlikte çalışacağız. Ak Parti kurulduğu günden itibaren kurumsallaşan bir partidir. Bu prensipler çerçevesinde yaptığı çalışmalarla girdiği her seçimde oylarını arttırmaktadır. Sayın Başbakanımızın önderliğinde güzel hizmetlere imza atılmaktadır. Bunun temelinde kurumsallaşma yatmaktadır. İnşallah bu kurumsallaşmayla birlikte daha çok uzun yıllar milletimize hizmet edeceğiz. Ben koordinatör milletvekilimize tekrar hoş geldin diyorum. İnşallah önümüzdeki seçimlerde büyük bir başarı ile ipi göğüsleyeceğiz" dedi.
(CK-ÖK-Y)

10.02.2013 16:30:30 TSI

Editör: Wan Haber