Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin Milletvekili Gönül Pekin Şahkulubey, beraberindeki heyetle birlikte Mardin'in Kızıltepe ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Milletvekili Şahkulubey, iki ay önce Ankara'da düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri kapsamında ziyaret ettiği Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi (HEM) tanıtım standındaki görevli usta öğreticilere verdiği sözü yerine getirerek, Kızıltepe'deki HEM kurslarını ziyaret etti. Şahkulubey, "Ankara'daki tanıtım günlerinde bakanlarımız ve genel başkan yardımcılarımız ile birlikte ziyaret ettiğimiz Kızıltepe standındaki bayanlar tarafından yapılan el işleri çok rağbet görmüş ve beğenilmişti. Bizler de yapılan bu çalışmaları yerinde görmek ve görevli usta öğreticisi bayanlarımızı bir kere daha tebrik etmek üzere Kızıltepe'ye geldik. El emeği, göz nuru harcanarak verilen bu emeğin ertesinde şekillenen bu ürünlerin satış ve pazarlama ortamının sağlanması için üzerimize düşen görevi yapmaya çalışacağız" dedi.
Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Cengiz Demirkaya ve ilçe yönetimi ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı'yı da ziyaret eden Şahkulubey, ilçedeki okul binaları ve eğitim ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Kaymakam Yırık ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahçıvancı, Şahkulubey'den taşımalı eğitim yapılan okullarda yaşanan sorunlar ve Milli Eğitim bünyesindeki okulların birçoğunda tadilat ve onarım işlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan 200 bin liranın sağlanması konusunda destek istedi. Şahkullubey de, Ankara'ya döndüğünde konuyla ilgileneceği sözünü verdi.
(İA-YRT-CC-Y)

31.12.2012 17:32:51 TSI

Editör: Wan Haber