AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastanede tedavi gören hastalarla yakından ilgilenen Şahin, AK Parti iktidarında hiç kimsenin hastanelerde rehin kalmadığını, herkesin sağlık hizmetlerinden eşit yararlandığını söyledi.
Devlet Hastanesi'nde hizmete giren yoğun bakım ünitesini incelemek ve hastanenin eksiklerini tespit etmek için kurumu ziyaret eden TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, hastane yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milletvekili Şahin ayrıca hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek şifa diledi.
En güzel tedavi yönteminin ilgi ve güler yüz olduğunu söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, "Özellikle yaşlı hastalarımız çok memnun oldular. Verilen sağlık hizmetinden memnun olduklarını bize ilettiler. Bundan büyük bir keyif aldık" dedi.
Bursa'da da sağlık yatırımlarının zirve yaptığına dikkat çeken Milletvekili Hüseyin Şahin, ilçelerde hastane inşaatlarının devam ettiğini, Bursa Bölge Hastanesi için bulunan yeni yerden sonra sürecin hızlandırılacağını ve örnek bir hastaneler kompleksinin Bursa'ya kazandırılacağını anlattı.
(MŞ)

31.01.2013 13:23:43 TSI

Editör: Wan Haber