AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yenice Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Uludağ firması Yönetim Kurulu üyesi Ömer Kızıl'ı makamında ziyaret ederek, İnegölspor'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Milletvekili Hüseyin Şahin ve beraberindeki heyeti Uludağ firması Yönetim Kurulu üyesi Ömer Kızıl ve Genel Müdür Mete Öz karşıladılar. Ziyarette konuşan İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, "İkinci ligde bize Uludağ firmasının amblemini verdiler, desteklerini gösterdiler. Türkiye'nin markasını İnegölspor'a verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu anlamda bize yardımcı olan Milletvekilimiz Hüseyin Şahin'e de teşekkür ederim. Türkiye'nin markası İnegölspor'a uğurlu geldi. Uludağ markasını göğüs reklamı aldığımız günden beri yükselen bir grafiğimiz var. Destekleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Uludağ firması Yönetim Kurulu üyesi Ömer Kızıl ise, "Bize İnegölspor'la alakalı gelen teklifi seve seve kabul ettik. Bursaspor şampiyon olduğunda o zaman babam asbaşkandı. O zaman da Bursaspor'un Uludağ forması vardı. Birinci lig şampiyonu olduğunda da yine Uludağ forması vardı. İnegölspor'un da şu anda Uludağ forması var. İnşallah bu sene bu uğuru devam ettirirler ve İnegölspor'da şampiyon olur diye düşünüyoruz. İnegölspor'a başarılar diliyorum" dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, "Türkiye'nin çeşitli vilayetlerinde maç yapıyoruz. Bu maçlarda Uludağ gibi bir markanın bizim arkamızda olmasının gücünü, hem oyuncularımız, hem yöneticilerimiz, hem de ilçemiz hissetsin istedik. Çünkü, Uludağ Bursa'nın bir markası olduğu gibi İnegöl'ün de bir markası. Bu markanın yöneticileri ve sahipleri sporun içinden gelen insanlar. Bursa camiasında Uludağ ailesinin çok büyük bir yeri var. Futbolu çok seven, futbolu özümsemiş bir aile. Bu manada ailenin büyüğü Mehmet Erbak'a çok teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından İnegölspor yönetimi tarafından Uludağ firması Yönetim Kurulu üyesi Ömer Kızıl ve Genel Müdür Mete Öz'e sırtında isimleri yazan İnegölspor forması ve çini teşekkür plaketi takdim edilirken, ayrıca Milletvekili Şahin'e de üzerinde ismi yazılı forma hediye edildi.
(SB-MŞ)

05.12.2012 12:49:20 TSI

Editör: Wan Haber