AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Tabipler Odasını ziyaret etti.
Beraberindeki partililerle birlikte Malatya Tabipler Odası Başkanı Ali Yalçın'ı ziyaret eden Milletvekili Şahin burada yaptığı konuşmada, "Bizler sivil toplum örgütlerimizle birtakım eksikliklerimizi, sıkıntılarımızı istişare etmek için bu gibi ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Sağlık alanında da çalışanlarımızla alakalı, ilimiz sağlık hizmetlerinin insanlarımıza ulaşması, toplumumuzun kazanımlarının elde edilmesi noktasında bugüne kadar masaya yatırmış olduğumuz konular bizim için önemli konulardır" dedi.
"İlimizde bugüne kadar sağlık alanında çok ciddi çalışmalar oldu" diyen Şahin, daha sonra şunları kaydetti:
"Sağlıkta Dönüşüm Projesi'yle yeniden bir yapılanmanın var olduğunu görüyorsunuz. Her alanda olduğu gibi sağlıkta da çok ciddi çalışmalar yaptık. Kamu Hastaneler Birliği'nin oluşmasıyla birlikte bu yapılanma içerisinde görev alan arkadaşlarımızın belki bir kısmı Malatya'yı bilmeyen arkadaşlarımızdan oluşuyor. Tabipler Odası da Malatyalı tabiplerimiz de bilgi ve birikimleriyle bu arkadaşlarımıza çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Sağlık alanında karşımıza çıkacak olan sıkıntıların bertaraf edilmesi noktasında ciddi katkılarınızı bekliyoruz."
Tabipler Odası Başkanı Ali Yalçın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Biz sayın vekilimizi, toplumun yerel dinamikleriyle barışık olması, bu yöndeki çabaları, birleştirici, özverili performansından dolayı tebrik ediyoruz. Biz oda olarak sayın vekilimizin ilimize gerek sağlık olsun gerek toplumda insanımızın maksimum kazancı ve kazanımları olsun, bu performansının devam etmesini diliyoruz" diye konuştu.
(NA-SO-Y)

16.01.2013 15:39:56 TSI

Editör: Wan Haber