AK Parti Malatya Milletvekili ve Grup Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Şahin, beraberindeki partililerle birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Hatunsuyu Belde Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz'i makamında ziyaret ederek, beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Mustafa Şahin, Hatunsuyu Belediyesi'nde muhtarlarla da bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinleyip, sorunların en kısa sürede çözülmesi için yetkililerle telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Burada konuşan Şahin, beldelerin kapatılması konusuna değinerek, yerel seçimlere kadar bütün belediye başkanlarının yeni seçilmiş belediye başkanı gayretiyle ve şevkiyle çalışması gerektiğini ifade ederek şunları kaydetti:
"Büyükşehir statüsüne ulaşmış olan Malatyamızın önümüzdeki süreç içerisinde karşılaşacağı sıkıntıların şimdiden il belediye başkanımız, ilçe belediye başkanımızla beraber ele alınması, masaya yatırılması, sorunların asgariye indirilmesi, yeni gelen arkadaşlarımızın hizmetleri vatandaşa daha hızlı ulaştırması, zaman kaybına meydan vermemesi için çalışmaları birlikte yapmaları gerekmektedir. Bu geçiş dönemindeki intibakı daha süratli bir hale getirmek için gayret gösterirseniz inşallah daha hayırlı olur. Önünüze çıkan engelleri, sorunları inşallah birlikte konuşup paylaşırız. Elimizden geldiğince buradaki arkadaşlarımızın sorunlarını bitirerek önümüzdeki süreci el birliğiyle teslim edersek, insanlarımızın gönlünde taht kurarsınız. İnsanlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iktidarımıza olan güvenlerini daha da iyi bir noktaya taşımak; eğitimden sağlığa, ulaşımdan alt yapı hizmetlerine kadar tamamını bitirerek teslim etmeniz en büyük arzumuzdur."
Hatunsuyu Belediye Başkanı İbrahim Karadeniz ve muhtarlar ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Şahin'e sorunların en kısa sürede çözülmesi için gösterdiği gayretten dolayı teşekkür etti.
(NA-SO-Y)

28.01.2013 15:59:52 TSI

Editör: Wan Haber