AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "Eğer bu ülkede siyasetin geleceğini belirleyen yüce halkımızsa, onların iradesinin üzerine ipotek koymak ahlaksızlıktır" dedi.
Milletvekili Şahin, sorunların yerinde tespiti için gerçekleştirdiği Çolaklı Köyü ziyaretinde, "Önceleri omzunda 3 yıldız olan birileri hükümetin Bakanına, Başbakanına talimat veriyor, küfrediyor, bununla kalmayıp tokat dahi atabiliyordu. Artık darbe dönemleri geride kaldı. Bu ülkede vesayet rejimine son dedik" diye konuştu.
Köy ziyaretleri kapsamında binlerce vatandaşı yüz yüze dinleme imkanı bulduklarını ifade eden Şahin, "Bizlerin rotasını halkımız belirlemektir. Muhtarlarımızın, ağabeylerimizin, hacı amcalarımızın anlattıkları, dile getirdikleri sorunlar bizlerin, hükümetimizin öncelikleri arasındadır. Bizler buralara gelerek notlarımızı alacağız, eksikliklerimizi göreceğiz. Bu sorunları da Ankara'da sırça köşklerde oturarak değil, bu havayı, bu tozu toprağı soluyarak sizin verdiğiniz bilgilerle çözmeye çalışacağız. Hamdolsun bugüne kadar da karşılaşmış olduğumuz sorunları bir bir çözüyoruz" dedi.
Köy muhtarı ve vatandaşlar da ziyaretten dolayı Şahin'e teşekkür ederek, sorunlar hakkında bilgi verdiler.
Şahin'e AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Merkez İlçe ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti.
(NA-MEF-Y)

07.02.2013 13:38:47 TSI

Editör: Wan Haber