Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ı makamında ziyaret etti.
Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Süleyman Mutlu, yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Ali Has ile birlikte Belediye Başkanı Ramazan Ayaz'ı ziyaret eden Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.Özçelik, Başkan Ayaz'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Bucak Belediye Başkanı Ramazan Ayaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede özellikle alt yapı çalışmaları ile ilgili ciddi yatırımlar yapıldığını belirterek, "Dere ıslah çalışmaları, doğal gaz çalışmaları, Tedaş çalışmaları, TOKİ konutlar, ilçedeki ciddi yatırımlar. Belediye olarak da yatırımlarımız devam ediyor. Yağmur suyu drenaj kanalı, içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları ile arıtma tesisi yatırımlarımıza
milletvekillerimizin ciddi destekleri olmuştur. Kendilerine şahsım ve belediye meclis üyelerimiz teşekkür ediyorum" dedi.
(MA-SK-Y)

07.02.2013 12:13:52 TSI

Editör: Wan Haber